De avondkaart is vanaf 17:00 uur.

Voorgerechten (geserveerd met brood & boter)

Broodmandje (verschillende soorten brood met kruidenboter) €4,50
Uienringen (met knoflooksaus) €4,50
Calamaris (met tzatziki) €5,00
Bitterballen 10 stuks €5,00
Vietnamese loempia’s 4 stuks €5,00
Minisnacks 10 stuks €6,50
Hollands borrelplankje (met kaas en worst) €6,50
Winterse kipcocktail (met stukjes appel & ananas, verrijkt met kerrie) €8,50
Carpaccio (van rund met acetocrème, truffelmayo, parmesan & pijnboompitten) €10,50
Scampi’s (in kruiden-roomboter gebakken, met een kleurrijke salade) €10,50
Geitenkaas (met noten & zuidvruchten, gebakken in brickdeeg met salade) €10,50
Sandwich van kruidkoek (met eendenlevermousse, vijgencompote & noten) €10,50
Zwijntjes Kermis, proefplank van Livar varken (voor twee personen)
met gedroogde ham, worst, paté en brood & (kruiden)boter
€14,50

Maaltijdsalades met brood & kruidenboter

Geitenkaas (met noten, zuidvruchten & honing, gebakken in de oven) €14,50
Carpaccio (met aceto balsamico, & truffeldressing) €14,50
IJzerenbos (met spekjes, paddestoelen & een gegratineerd kaasje) €15,50
Zeebrugse vissalade (met zalmsalade, roze garnalen & gebakken stukjes vis) €16,50

Soepen met brood & kruidenboter

Paddenstoelensoep €5,50
Tomatensoep €5,50
Goulashsoep €6,50
Uiensoep €6,50

Eenvoudige kaart geserveerd met salade en friet

Zuurvlees (huisgemaakt) €12,95
Kipsaté (met atjar & kroepoek) €12,95

Hoofdgerechten geserveerd met salade en friet

Jagerspannetje
een boterzacht gegaarde spaakham, geserveerd met gebakken aardappeltjes, wintergroenten & een saus van donker bier met ui & spek
Biersuggestie: Tongerloo dubbel
Wijnsuggestie: San Marzano, Gran trio rosso
€17,50
Elzasser zuurkoolschotel
met casselerrib, zacht gegaard buikspek en malse varkenshaas, geserveerd met een krachtige saus van rode wijn
Biersuggestie: Valdieu blond
Wijnsuggestie: Delbeaux, Premium Viognier
€18,50
Belgisch konijn
met abdijbier en chocolade, geserveerd met een winterse garnituur
Biersuggestie: Kruyens Kracht
Wijnsuggestie: San Marzano, Gran trio rosso
€19,50
Hertenbiefstukjes
met een krachtige saus verrijkt met speculaaskruiden, geserveerd met een winterse garnituur
Biersuggestie: Validue dubbel
Wijnsuggestie: Finca Egomei, Rioja crianza
€22,50
Steak ijzerenbos
rosé gebraden en geserveerd met stroganoffsaus en een winterse garnituur
Biersuggestie: Super IPA 8
Wijnsuggestie: Finca Egomei, Rioja crianza
€18,50
Zeebrugse visschotel
met drie stukjes verse visfilet op aardappel-venkelgarnituur met romige botersaus
Biersuggestie: Blanche super 8
Wijnsuggestie: Delbeaux, Premium Viognier
€19,50
Vegetarische Zuid-Amerikaanse pasteitjes
gebakken in de oven, met tomatensalsa
Biersuggestie: Prior tripel
Wijnsuggestie: Delbeaux, Premium Viognier
€18,50

Kindergerechten geserveerd met vers fruit en appelmoes

Friet met frikandel €6,50
Friet met kroket €6,50
Friet met kipnuggets €6,50
Friet met Vietnamese loempia's €6,50

Desserts

Dame blanche (vanilleijs met warme chocoladesaus & slagroom) €5,00
Trifle (van bitterkoekjes en kersen, getopt met ijs & slagroom) €6,50
Rabarbercompote (met gezoete crème fraîche, speculaasijs en crumble) €6,50
Chocolate overload (chocolademousse, taart, profiteroles & warme chocoladesaus) €7,50