De avondkaart is vanaf 17:00 uur.

Het IJzerenbos menu

Laat u eens verrassen door een 3 gangenmenu van de chef!

€ 32,50

Bites (vooraf of bij de borrel)

Broodmandje voor twee (diverse broodsoorten met room- & kruidenboter) €7,50
Uienringen (met knoflooksaus) €6,00
Calamaris (met tzatziki) €7,00
Bitterballen 10 stuks (met mayonaise & mosterd) €6,50
Vegetarische loempia’s 4 stuks (met chilisaus) €8,50
Minisnacks 10 stuks (met mayonaise & mosterd) €8,50

Maaltijdsalades met brood & kruidenboter

Geitenkaas (met noten, zuidvruchten & honing, gebakken in de oven) €18,50
Gebakken kipreepjes (met bacon & cocktaildressing) €18,50
IJzerenbos (met spekjes, paddestoelen & een gegratineerd kaasje) €19,50
Huisgemaakte stoofvlees of viskroketjes €18,50
Rosbief (van het rund met truffelcrème, kappertjes, amandel & frisse salade) €19,50

Specialiteit van het Huis

Limburgse proefplank (vanaf twee personen) 
(met kaas, vleeswaren, stroop, mosterd, salade, brood & (kruiden)boter)
€19,50

Soepen met brood & kruidenboter

Dwars door de tuin tomatensoep met balletjes €6,95
Rijkelijk gevulde goulashsoep €7,95
Dagsoep €6,95

Voorgerechten

Rosbief van het rund
(met truffel crème, kappertjes, gebrande amandel en een frisse salade)
€13,50
Gekonfijte eend
(geserveerd met geroosterd rozijnenbrood en stroopsaus)
€9,50
Geitenkaasje met noten, zuidvruchten en honing
(verpakt in brickdeeg en gebakken in de oven, geserveerd in het groen)
€14,50
Twee huisgemaakte stoofvleeskroketjes
(geserveerd in het groen)
€14,50
Romige salade van gepocheerde vis
(getopt met een huisgemaakt kroketje van vis)
€14,50
Proefplank van kleine voorgerechtjes
(vanaf 2 personen (prijs per persoon))
€15,00

Hoofdgerechten geserveerd met salade en friet

Jagerspan mals spaakhammetje
(met gebakken aardappeltjes, wintergroenten, rode wijnsaus, ui en spekjes)
€22,50
Steak met stroganoff of rode wijn saus
(geserveerd met een winterse garnituur)
€24,50
Winterburger van Angus rund
(met truffel crème, bacon en rode uiencompote, friet en salade)
€21,50
Combinatie van hertenbief en zwijnfilet
(geserveerd met een krachtige wildsaus op smaak gebracht met chocolade en kruidkoek, geserveerd met een winterse garnituur)
€26,50
Visfilet van de dag
(geserveerd met passende garnituur)
dagprijs
Malse varkenshaas met salie en parmaham
(geserveerd met een krachtige jus)
€23,50
Malse Spareribs
(geserveerd met twee sausjes, friet en salade)
€22,50
Vegetarische pasteitjes uit de oven
(met witte kool, paddenstoelen en Vega-rookworst en winterse garnituur )
€21,50
Boterzacht gegaard buikspek van het LIVAR-varken
(geserveerd met een krachtige jus en een winterse garnituur)
€22,50
Limburgs zuurvlees (uit eigen keuken) €17,50
Saté van kip of vegetarisch (met atjar & cassavechips) €17,50
Luikse gehaktballen (uit eigen keuken) €17,50

Kindergerechten geserveerd met vers fruit en appelmoes

Friet met frikandel €7,50
Friet met kroket €7,50
Friet met kipnuggets €7,50
Friet met vegetarische loempia’s €7,50