De avondkaart is vanaf 17:00 uur.

Borrelhapjes vooraf of bij de borrel

Broodmandje (verschillende soorten brood met kruidenboter) €4,50
Uienringen (met remouladesaus) €4,50
Calamaris (met tzatziki) €5,00
   
Bitterballen 10 stuks €5,00
Minisnacks 10 stuks €6,00
Hollands borrelplankje (met kaas en worst) €6,00
Limburgse proefplank (voor twee personen) €12,50

Voorgerechten

Salade gerookte vis (met zalm, makreel en forel) €9,95
Gepot eendenvleesch (met geroosterd rozijnenbrood en stroop) €9,95
Carpaccio(van rund met acetocrème, truffelmayo, parmesan & pijnboompitten) €9,95
Salade stoofvleeskroketjes (huisgemaakt met grove mosterd) €9,95
Salade gebakken geitenkaas (met noten zuidvruchten & honing) €9,95

Soepen met brood & kruidenboter

Runderboullion €5,00
Tomatensoep €5,00
Goulashsoep €6,00
Uiensoep €6,00

Eenvoudige kaart geserveerd met salade en friet

Huisgemaakt Limburgs zuurvlees, geserveerd met een frisse salade en huisgemaakte friet €10,50
Huisgemaakte Luikse gehaktballen, geserveerd met een saus van stroop en donker bier, frisse salade en huisgemaakte friet €12,50
Krokant gebakken schnitzel, geserveerd met stroganoffsaus, een frisse salade en huisgemaakte friet €12,50
Kipsaté met atjar en kroepoek, geserveerd met een frisse salade en huisgemaakte friet €12,50

Hoofdgerechten geserveerd met salade en friet

Jagerspannetje (met spaakhammetje en saus van spek, ui en donker bier) €16,50
Elzasser zuurkoolschotel (met casslerrib, zacht geg. buikspek & rahmsaus)    €16,50
Konijn op Belgische wijze (gestoofd met bier en chocolade) €16,50
Hertenbiefstukje (met een winterse garnituur en saus van Aachner Printen) €22,50
Steak ijzerenbos (met klassieke stroganoff saus)    €17,50
   
Zalmfilet op de wijze van de Bakkersvrouw (met romige botersaus) €16,50
À la meunière gebakken slibtongetjes (met remouladesaus) €17,50
   
Ravioli (met paddestoelenvulling, truffelolie en parmesan) (vegetarisch) €12,50

Kindergerechten geserveerd met vers fruit en appelmoes

Kipnuggets met frietjes €5,50
Frikandel met frietjes €5,50
Kroket met frietjes €5,50

Desserts

Coupe dame blanche (vanilleijs met chocoladesaus) €5,00
Trifle (bitterkoekjesmousse met geweckte kersen, ijs en slagroom) €6,00
Creme Brûlée (vanillepudding me gecaramelliseerde suiker) €6,00
Kaasplateau (allerhande stinkkasen op en houte plank) €7,50